چگونه موهایی پرپشت داشته باشیم؟

چگونه موهایی پرپشت داشته باشیم؟ این سوالی است که شاید شما بارها از خودتان پرسیده باشید، اما جوابی برایش ندارید. حتماً مشاهده کرده‌اید که بعضی افراد به صورت طبیعی و ژنتیکی موهایی پرپشت و ضخیم دارند، اما موهای برخی دیگر نازک، کم حجم و بی‌جان است.اگر از دسته دوم هستید نگران نباشید، راهکارهای زیادی برای بهبود وضعیت موهای شما وجود دارد باید سبک زندگی خود را تغییر دهید و از تکنیک های طبیعی خاصی استفاده کنید.

اگرچه بافت فولیکول های مو تغییر پیدا نمی کند، اما می توان با کمک روش های مدرن به پر تراکم شدن مو کمک کرد و موها را پرتر جلوه داد و از شکستگی و ریزش موها جلوگیری کرد.دلایل مختلفی موجب نازک شدن موها می شود و این اتفاق بسیار رایج است. افزایش سن، آلرژی های شیمیایی، بیماری ها و تغذیه نامناسب تنها برخی از عواملی هستند که موجب بروز این مشکل می شود.

علت کم پشت شدن مو چیست؟

ریزش مو به دلایل مختلفی رخ می دهد. گاهی اوقات این اتفاق نشانه یک مشکل اساسی است که باید برطرف شود. به محض درمان مشکل، ریزش مو نیز خود به خود رفع خواهد شد.

علت کم پشت شدن مو چیست؟

یکی از دلایلی که افراد تصمیم می گیرند از کاشت مو دوری کنند، خودداری از جراحی است. در این اینجا به چند روش پرتراکم شدن مو بدون کاشت می پردازیم که از بین آن ها می توانید گزینه مناسب خود را انتخاب کنید. البته قبل از شروع آشنایی با رایج ترین علل ریزش مو بسیار مهم است:

1-عدم تعادل هورمونی

هورمون های جنسی مردانه و عدم تعادل هورمونی شایع‌ترین دلیل ریزش مو مانند آلوپسی آندروژنیک است. آندروژن ها در الگوی طاسی زنان و مردان نقش موثری دارد.

طاسی با الگوی زنانه موجب تضعیف فولیکول‌های مو می شود و فرد با ریزش بیش از حد موها رو به رو خواهد شد. حساسیت به آندروژن نیز در طول تغییرات مربوط به استروژن مانند دوران بارداری یا یائسگی تشدید پیدا می کند.

همچنین بخوانید: درمان ریزش مو

2-مشکلات تیروئید

یکی دیگر از دلایل ریزش مو، تیروئید است. تیروئید کم کار یا تیروئید پرکار منجر به ریزش مو می شود، زیرا در هر یک از این شرایط عدم تعادل هورمونی اتفاق می‌افتد.

3-بارداری

عدم تعادل های هورمونی نیز روی ریزش مو تاثیر گذار است. مخصوصا زمانی که نوسانات هورمونی شدت پیدا می کند. ریزش مو پس از زایمان بسیار شایع است و حدود ۵۰ درصد زنانی که به تازگی زایمان کرده اند تحت تاثیر این اتفاق قرار می‌گیرد. زیرا سطح استروژن در دوران بارداری افزایش و به طور موقت چرخه رشد موها تغییر پیدا می کند.

4-مصرف دارو خاص

ریزش مو، یکی از عوارض جانبی مصرف برخی از داروها است. داروهایی همچون  رقیق کننده خون، داروهای ضدبارداری خوراکی، داروهای افسردگی، ضد التهاب و مسدودکننده کانال بتا و کلسیم همگی موجب نازک شدن موها و طاسی سر می شود.

علاوه بر این مصرف بیش از حد ویتامین A و داروهای مبتنی بر آن به نام رتینوئیدها روی ریزش مو بسیار تاثیرگذار است. برخی از داروهای شیمی درمانی که به درمان سرطان کمک می کند موجب ریزش مو می شود، زیرا سلول های سرطانی را از بین می برند.

5-بیماری های خود ایمنی

انواع بیماری های خود ایمنی موجب ریزش مو می شود. این مدل ریزش مو ممکن است غیرقابل برگشت باشد و به صورت دائمی اتفاق بیفتد، اما با مصرف برخی داروها و جراحی های ترمیم کننده مو می توان به جبران ریزش مو کمک کرد.

6-ترومای فیزیکی

هنگامی که بدن تحت تاثیر استرس و حادثه خاصی قرار می گیرد، چرخه طبیعی رشد و استراحت موها دچار اختلال می‌شود و در نتیجه ریزش مو و نازک شدن موها رخ می دهد. حتی ممکن است موهای شما به صورت دسته ای از بین برود.

هر گونه ضربه به سیستم مانند تصادف شدید، جراحی، سوختگی و بیماری جدی روی فولیکول های مو تاثیرگذار است و آنها را وارد شوک می کند.  در بیشتر مواقع این اتفاق بعد از چند ماه برطرف می شود و رشد موها به حالت طبیعی برمیگردد.

7-کمبود مواد مغذی

کمبود برخی ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز مو باعث کاهش رشد موها می شود و می تواند چرخه رشد مو و چرخش سلولی را به تاخیر بیندازد. از ویتامین های رایج اثرگذار برای رشد موها می توان به پروتئین، بیوتین، روی و آهن اشاره کرد.

روش های پرپشت شدن مو

یکی از راهکارهای اثربخش و مؤثر برای ضخیم کردن طبیعی موها تغذیه پوست سر و مو است. با داشتن یک رژیم غذایی سالم و متعادل و گنجاندن روغن های طبیعی مانند نارگیل یا زیتون در روتین مراقبت های مو می توانید رشد طبیعی و مناسبی داشته باشید، اما زمانی که با ریزش مو و طاسی سر مواجه هستید باید از روش های اثربخش تری استفاده کنید.

روش های پرپشت شدن مو بدون کاشت

با کمک متخصص پوست و راهکارهای جدید و مدرن سریع تر به حالت طبیعی موها برسید. در ادامه به معرفی چند راهکار جدید می‌پردازیم که هرکدام مزایای خاص خود را دارند:

1-پی آر پی مو؛ پر تراکم شدن مو بدون جراحی

پی آر پی یا همان پلاسمای غنی از پلاکت، درمانی مؤثر برای ریزش مو است که طی سه مرحله انجام می شود. تزریق پی آر پی به ناحیه سر موجب رشد طبیعی موها می شود و با افزایش خونرسانی به فولیکول های مو و افزایش ضخامت ساقه مو سلامتی موها را حفظ می کند.

هدف از اجرای این راهکار افزایش درصد هورمون های خاص و فاکتورهای رشد در منطقه مورد نظر است که به تسریع روند بهبودی کمک می کند.

این روش برای درمان طاسی با الگوی مردانه جلوگیری از ریزش مو و رشد موهای جدید مؤثر است و موجب تحریک رشد مو پس از کاشت مو نیز می شود. اجرای آن به‌گونه‌ای است که متخصص با نمونه برداری خون از بدن بیمار و سانتریفیوژ کردن آن پلاسما غنی از پلاکت را به دست می آورد.

جهت اطلاعات بیشتر در مورد این روش کلیک کنید : پی آر پی مو

پی آر پی مو روشی برای درمان ریزش

هنگام قرارگیری خون داخل دستگاه به مدت ۱۰ دقیقه سه لایه تشکیل می شود که تنها یکی از لایه ها، یعنی پلاسمای غنی از پلاکت برای درمان موی سر استفاده می شود. این محلول جادویی با کمک سرنگ های مخصوص به پوست سر تزریق می شود و مستقیما فولیکول های مو را هدف قرار می دهد.

خیلی ها نسبت به احساس درد این روش نگران هستند، در حالی که متخصص برای کاهش درد از بی حسی موضعی استفاده می کند و جای نگرانی نخواهد بود.

2-مزوتراپی مو

این روش درمانی با تزریق ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه مورد نیاز مو به پوست سر انجام می شود و به راحتی مواد غذایی مورد نیاز را در اختیار فولیکول های مو قرار می دهد.

این راهکار در کمترین زمان ریزش مو را درمان می کند، زیرا موهای نازک را ضخیم و ریزش مو را متوقف می کند. همچنین موجب درخشش و قوی تر شدن موها می شود.

امروزه به دلیل قرار گرفتن در محیط های پراسترس  و تنش های بیش از حد زندگی ها، بیشتر خانم ها از موهای خود ناراضی هستند. هم چنین اختلالات خواب روی سلامتی موها تاثیر بدی گذاشته است.

برای رفع این مشکل مزوتراپی اثربخشی عالی دارد و مستقیما ویتامین ها، مواد معدنی مانند کلسیم، منگنز، روی، آهن و پتاسیم را به ریشه مو تزریق می کند. با کمک این روش به راحتی می توانید فولیکول های غیر فعال را فعال و مشکلات مختلف پوست و موی سر را رفع کنید.

همچنین بخوانید : مزوتراپی مو چیست ؟

3.لیزر درمانی؛ کاملا غیر تهاجمی

لیزر درمانی با کمک سطح پایین نور موجب رشد مجدد موها و افزایش ضخامت مو می شود و برای افرادی که از نازکی موها رنج می برند بهترین انتخاب است. هنگام تابیده شدن اشعه لیزر به پوست سر، آنزیم درون سلولی این اشعه را جذب می کند و وارد واکنش های فتوبیولوژیکی می شود.

سیگنال های ارسالی روی فولیکول ها تاثیر گذار هستند با تحریک سازی آن ها از مرگ زودهنگام سلولی جلوگیری می کنند. برای رسیدن به نتیجه عالی از این روش نیاز است چندین جلسه لیزر درمانی انجام شود که هر جلسه حدود 20 الی 25 دقیقه طول می کشد.

4-ماینوکسیدیل

این درمان موضعی که به نام تجاری روگین شناخته می شود، موجب کاهش ریزش مو می شود و بدون نسخه در دسترس است.  دوره درمانی این روش حدود چهار الی هفت ماه است که رشد موها تنها در ناحیه خط مو اتفاق می افتد. ممکن است بعد از قطع مصرف این دارو، ریزش موها مجدد اتفاق افتد.

5-فیتاستراید

این روش نسببت به ماینوکسیدیل کاربرد بیشتری دارد و با قیمت بالاتری به فروش می رسد. نحوه تاثیرگذاری آن به گونه ای است که باید به طور مداوم استفاده شود و برای خریداری آن نیاز به نسخه پزشکی است. یکی از مزایای فوق العاده فیتاستراید رفع طاسی مردان است، به همین خاطر محبوبیت زیادی پیدا کرده است.


کلام آخر

چگونه موهایی پرپشت داشته باشیم؟ از آنجا که درمان های مختلفی برای پرپشت شدن مو  وجود دارد، برای انتخاب بهترین راهکار بهتر است با متخصص پوست و مو صحبت کنید. او با بررسی شرایط و دلایل ریزش مو بهترین راهکار را ارائه می دهد و در سریع ترین زمان نتیجه قطعی را مشاهده می کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − دو =